oudforum
Berichten: 2280 Weet iemand of deze mailster een fake is. (ikzoekeenlief@hotmail.com) Ze heet Joyce en je wordt naar de betaalsite vrijgezellen.org gelokt. maar ze zegt wel dat ze absoluut geen faker is ????
Graag een reactie
Gepost op: 12-07-2009
oudforum
Berichten: 2280 Wat mij betreft zijn alle mailtjes die je lokken naar andere sites (betaald of niet) fakers. Zo kreeg ik vanavond een tweetal reacties van ene brenda en een conny. De ene een hoertje de ander een serieus type... Alleen hadden ze beide dezelfde foto als attachment :-) Lekker snugger.
Gepost op: 13-07-2009
oudforum
Berichten: 2280 Beste ernie, het beste is wanner ge enige twijfels hebt niet verder te gaan want de meeste advertenties zijn juist geplaatst om Uw zuurverdiende uit uw zakken te kloppen. Eerst lokken met gratis lidmaatschap en dan later verplichten tot toetreding aan te hoge bijdrage.
Gepost op: 14-07-2009
oudforum
Berichten: 2280 Hoi Ernie,
Vrijgezellen.org is een van de grootste oplichter op datinggebied.Dus ja,deze is niet oprecht
Gepost op: 16-07-2009
Wilt u een topic plaatsen?
Log dan in of
meld u gratis aan.