oudforum
Berichten: 2280 Ik krijg onwijs veel spam van die gasten, trap er aub niet in!!!
Gepost op: 17-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 ken doe het ook niet
Gepost op: 17-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 Wie krijgt er hier nou van wie spam? Id dit een truc van priveontvangst om geloofwaardig over te komen?
Gepost op: 18-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 er zit vermoedelijk een allochtoon achter... (duitsers en belgen zijn ook allochtonen, maar ik wil niet discrimineren maar het lijkt...)
Domeinnaam priveontvangst.nl (volgend domein)
Status actief
Registrant aaaaa-hosting
Zilverstraat 112 a
2544 EL 'S-GRAVENHAGE
Netherlands
Domicilie N/A
Gebonden aan ADR nee
Administratief contact K Balak
+31 655535899
postmaster@priveontvangst.nl
Registrar AAAAA Domein Registratie/P
Zilverstraat 112 a
2544 EL 'S-GRAVENHAGE
Netherlands
Technisch contact K Balak
+31 655535899
postmaster@aaaaa-hosting.nl
Technisch contact K Balak
+31 703595488
tech@aaaaa-hosting.nl
Nameserver ns.aaaaa-hosting.nl
Nameserver ns2.aaaaa-hosting.nl
Datum eerste registratie 08-10-2000
Record laatst gewijzigd 09-10-2000
Gepost op: 18-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 Dus die gangbang avonden die ze organiseren zullen ook wel nep zijn. Het klonk vrij echt....jammer.
Gepost op: 19-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 Het gaat wel om .COM en niet om .nl (die link werkt zelfs niet).
priveontvangst.com staat op naam van...
Registrant:
man, ombuds (LMHLHMSNND)
ombudsman
postbus 3544
Gent, Gent 9000
BE
...
Gepost op: 20-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 ja al die adressen op die site zijn nep,en staat er een tel. nr bij werkt ie natuurlijk niet.
zitten er een paar bij die wel echt zijn maar dat is dan 1 procent!!en om die dan te vinden? moe je dus onderhand t hele stel afbellen!!
Gepost op: 21-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 Deze fake lijst maakt een grote fout.
Wij hebben helemaal niets met priveonbtvangst .be of .com te maken.
Wij zijn de eigenaar van priveontvangst.nl en deze site word niet gebruikt en is nog nooit gebruikt.
Dus in het vervolg even op letten wat jullie schrijven.
Gepost op: 23-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 Priveontvangst.com is van de grote oplichter Karel van Hove. Deze man loopt nog steeds vrij rond in Nederland. Dagelijks stuurt hij fake-emailtjes om hun te laten betalen voor zijn betaalsites die allemaal fake zijn. Priveontvangst.com is dus fake en betaal je voor niks.
Karel van Hove is de allergrootste oplichter van Nederland
Gepost op: 25-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 Hallo Snoepertje
Bedankt om te reageren op ons zoekertje.
Wij zijn twee goeduitziende mooie slanke jonge laatstejaar studentjes die af en toe iets willen bijverdienen.
Dit gebeurt buiten onze studieuren, d w z, heel het weekend, en in de week steeds na 16 uur,
kan je steeds met een, twee of meer studentjes gezellig echt vrijen !!!
Pijpen zonder condoom is geen enkel probleem...m?t klaarkomen in onze mondje!
Wij hanteren kleine prijsjes en geven U een onvergetelijke service.
Een halfuurtje met Kim kan reeds vanaf 40 Euro. Ook lesbo en trio zijn mogelijk.
Let wel, dat afspraakjes steeds gebeuren op afspraak, ook escort of samen naar een club is mogelijk en dit in heel het land.
Gelieve dit steeds 2 uur vooraf vast te leggen. Als we naar een club gaan dan is actief meedoen
met andere koppels geen probleem.
Alle info met tientallen fotos van ons zijn te bekijken op de ledenpagina van : www.priveontvangst.com
Veel Liefs
Kim en Vanessa
Mensen pas op voor @Gmail.nl afzenders! het is fake.
Gepost op: 27-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 Zit gewoon een beetje onschuldig te surfen op het net kom ik iemand tegen die ons beroep, het prive ontvangen weer eens loopt te bevuilen, niet iedereen is nep! stuur me gerust een mail wie weet kan ik een keer een gangbang organiseren! en ik ben wel echt ;) ik hoor wel van je! xxx sas
Gepost op: 28-09-2009
oudforum
Berichten: 2280 Volgens mij bestaat dat priv?ontvangst gedoe helemaal niet en is het het zoveelste luchtkasteel van de man die iedereen (behalve z'n slachtoffers) hier al lang kent.
Gewoon een zoveelste poging om geld uit je zakken te slaan want je zal wel op voorhand moeten betalen of zo en eens ze je geld hebben dan zal er vermoedelijk wel niet veel ge-gangbangd worden tenzij met schrokwijven van +50 of zoiets.
Als die gangbangs echt zouden plaatsvinden dan zou er toch iemand van hier al geweest zijn en zo de schuilplaats van die Karel Van Hove te weten zijn gekomen. Achteraf even volgen waar ie naartoe rijdt en....hebbes. Eens je een adres hebt kan je vervolging laten instellen. Maar dat zie ik niet gebeuren dus allemaal net zo fake als al de rest dat die doet vrees ik.
Dieter
Gepost op: 01-10-2009
oudforum
Berichten: 2280 Het is allemaal fake en de eigenaar en meesteroplichter Karel van Hove zal binnenkort doodgeschoten worden zegt men
Gepost op: 02-10-2009
Wilt u een topic plaatsen?
Log dan in of
meld u gratis aan.