INLOGGEN OP HET FORUM
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist? Of wachtwoord vergeten?
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en klik op `inloggen`
Auteur
Topic: www.charmecontact.com

oudforum


Berichten: 2280
ik kreeg ook e-mailtje dat ze verder willen communiceren via www.charmecontact.com wat moet ik ermee weer zo een betaal site is dit ook weer faker dan geef ik de naam van het meisje door
Gepost op: 13-04-2010

oudforum


Berichten: 2280
Beste Gerrie, je kunt er gif op innemen dat charmecontact.nl een fake-site is. Niet meer verder mailen en naar doorgeven. Op welke site heb je touwens die persoon gevonden? Groetjes, David
Gepost op: 14-04-2010

oudforum


Berichten: 2280
hoi ted ik heb dezelfde email binnen gekregen van vicky marijnisse met de exact dezelfde tekst als de jouwe ook over die seintjes enzo lijkt me dan ook zeer aanwezig dat het vals is groetjes
Gepost op: 17-04-2010

oudforum


Berichten: 2280
Charmecontact.com is van de grote oplichter Karel van Hove. Deze man loopt nog steeds vrij rond in Nederland. Dagelijks stuurt hij fake-emailtjes om hun te laten betalen voor zijn betaalsites die allemaal fake zijn. Charmecontact.com is dus fake en betaal je voor niks. We spreken hier over de aller grootste oplichtingszaak via internet in Nederland!!!!
Gepost op: 18-04-2010
Wilt u een topic plaatsen? Log dan in of meld u gratis aan.