INLOGGEN OP HET FORUM
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist? Of wachtwoord vergeten?
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en klik op `inloggen`
Auteur
Topic: Hier lijst je van sites van dezelfde faker met 70 web sites!

janjansen


Berichten: 11
Deze sites hangen allemaal onder 1 ip-adres (87.250.141.55) als er 1 fake zullen ze het allemaal wel zijn : bizrate.com flirtbabes.nl flirtbuddy.nl flirtfor2.nl flirtplek.nl flirtwereld.nl geilecontacten.nl nudaten.be sexdating.nl sexflirt.nl www.12swing.nl www.amazon.com www.chatsingles.nl www.crus.nl www.datingafspraak.be www.datingouderevrouwen.nl www.dreameo.nl www.ebay.com www.erodating.nl www.eroscontact.nl www.fairflirt.be www.flirt-plek.com www.flirtanoniem.nl www.flirtbabes.nl www.flirtbuddy.nl www.flirtenmag.nl www.flirtfor2.nl www.flirtgeheim.nl www.flirtgratis.nl www.flirtplaats.nl www.flirtplace.nl www.flirtplek.nl www.flirtpunt.nl www.flirtrelatie.nl www.flirtsms.nl www.flirtspot.nl www.flirttime.nl www.flirtvandaag.nl www.flirtwereld.be www.flirtwereld.nl www.geheimeflirt.nl www.geilafspreken.nl www.hotdate.nl www.iflirten.nl www.ikzoekeendate.net www.kutjes.nl www.lekkereflirt.nl www.lexus.edmunds.com www.liveflirten.eu www.maxxxcontact.nl www.mijnflirt.nl www.mijnflirts.nl www.nextag.com www.nudaten.nl www.pikantflirts.nl www.postcodeflirt.nl www.rijpe-dames.net www.seksdateservice.nl www.seksstudent.nl www.sexdaters.eu www.sexdating.be www.sexdatingamateur.be www.sexdatingregio.nl www.sexprofielen.be www.temptations.nl www.tienersexy.nl www.x18flirt.nl www.x18tool.nl www.xxxdating.nl www.yives.nl
Gepost op: 22-12-2011

janjansen


Berichten: 11
Hier de nog meer betreffende bovenstaand: inetnum: 87.250.141.0 - 87.250.141.255 netname: NETGROUND-NET descr: Net Ground Customers Vlan 601 country: NL admin-c: HB3995-RIPE tech-c: HB2264-RIPE tech-c: CG2420-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: NETGROUND-MNT source: RIPE # Filtered person: Hans Buis address: Net Ground B.V. Laan van Ambacht 4 2631 RJ NOOTDORP Netherlands phone: +31 15 2742770 abuse-mailbox: nic-hdl: HB3995-RIPE mnt-by: NETGROUND-MNT source: RIPE # Filtered person: Hans Buis address: Net Ground B.V. Laan van Ambacht 4 2631 RJ NOOTDORP Netherlands address: http://www.netground.nl abuse-mailbox: phone: +31 15 2742770 fax-no: +31 15 2742789 nic-hdl: HB2264-RIPE mnt-by: NETGROUND-MNT source: RIPE # Filtered person: Coen Greeve address: Net Ground B.V. Laan van Ambacht 4 2631 RJ NOOTDORP Netherlands address: http://www.netground.nl abuse-mailbox: phone: +31 15 2742770 fax-no: +31 15 2742789 nic-hdl: CG2420-RIPE mnt-by: NETGROUND-MNT source: RIPE # Filtered route: 87.250.128.0/20 descr: Net Ground B.V. origin: AS41445 mnt-by: NETGROUND-MNT source: RIPE # Filtered route: 87.250.128.0/19 descr: Net Ground B.V. origin: AS41445 mnt-by: NETGROUND-MNT source: RIPE # Filtered
Gepost op: 22-12-2011

janjansen


Berichten: 11
Ohhh.. kijk wat al die geile mannen bekostigen. Dit bedrijf host 144 xxx dating shit sites. http://www.netground.nl/netground/index.html Bel of mail ze eens tot vervelens toe Lachebek
Gepost op: 22-12-2011

janjansen


Berichten: 11
Kijk op de sidn.nl wie is toch die faker: https://www.sidn.nl/nc/over-nl/whois/?domain=flirtbuddy Domeinnaam: www.flirtbuddy.nl Status: actief Houder: Ebility Administratieve contactpersoon: pimcrooijmans@gmail.com (Natuurlijk fakemail) Registrar: WebReus B.V. Stratumsedijk 23H 5611NA EINDHOVEN Nederland Technische contactpersonen: pimcrooijmans@gmail.com Domeinnaamservers: ns1.webreus.nl ns3.webreus.nl Datum registratie :2010-11-12 Administratie door NL Domain Registry
Gepost op: 22-12-2011

nietnormaaldiefakers


Berichten: 3
Worden die gasten niet angeklaagt?? nooit niet? volgens mij moet ik een ander baan zoeken. wasig
Gepost op: 21-01-2012

fakermoe


Berichten: 5
De truuk is dat ze uiteindelijk niets illegaals doen. Als je goed in de algemene voorwaarden kijkt, zul je zien dat ze daar in hebben staan dat er profielen voor entertainment zijn, oftewel nep. . Vergelijk het met wat ze op TV doen, even een kort berichtje "het hiernavolgende programma[..] echt afspreken is niet mogelijk" en dan direct daarna "spreek nu af met geile vrouwen bij jou in de buurt, bel 0900-.....". . Wat deze lui doen is dus exact hetzelfde. Klein in de algemene voorwaarden zetten dat het fake is en voor de rest overal dates beloven. . Helaas is dat niet strafbaar in Nederland.
Gepost op: 13-02-2012

DeGriek


Berichten: 2
Er valt wel iets aan te doen, misleiding is namelijk wel strafbaar en dit valt duidelijk onder misleiding. Het punt is echter dat in Nederland eerst veel aangiftes gedaan moeten worden. En pas nadat er vele gedupeerden zijn gaat het naar de rechter. En alleen met een bevel van de rechter kan de hostingprovider de site offline halen. Conclusie iedereen moet naar de politie hiermee.
Gepost op: 17-03-2012
Wilt u een topic plaatsen? Log dan in of meld u gratis aan.