INLOGGEN OP HET FORUM
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist? Of wachtwoord vergeten?
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en klik op `inloggen`
Auteur
Topic: Mijnsexprofiel mijnsexprofiel.nl

redactie


Berichten: 4
Je maakt een afspraak met een meid en ze komt gewoon niet opdagen ze probeert je alleen geld te kloppen uit je zak. Dus ze doet helemaal niks. Ik maar wachten en er gebeurd helemaal niks. Dit noem ik fakers zooi. En maar doen als of ze komen. Ik zal ze nooit zien. Trouwens heel de site: www.mijnsexprofiel.nl is een fakersite. Dit moet ook groot op internet. Zelfs de redactie is NIET te bereiken.
Gepost op: 14-09-2010

fagrans


Berichten: 2
Mijn ervaring op 'mijnsexprofiel.nl' is zeer slecht. De berichten die je ontvangt van de personen met wie je contact wil hebben worden centraal door een groepje mensen aangemaakt en zijn erop gericht om uitsluitend via deze site te communiceren (kassa). Foto's van met name vrouwen worden elders van internet geplukt en soms maken ze de vergissing deze in meerdere profielen te plaatsen (is de fake duidelijker). Bovendien, welke dame gaat met haar hele hebben en houwen op de zo'n site staan? Zelfs op sites als sexjobs en kinky zie je dat weinig en die adverteren beroepsmatig. Heb inmiddels contact gehad met een tiental vrouw-profielen en het patroon en de stijl is steeds hetzelfde. Pogingen om via normaal email verkeer of msn te communiceren worden allemaal van de hand gewezen. Niet doen dus!!
Gepost op: 24-09-2010

lonepeter


Berichten: 2
Helemaal mee eens. Jammer dat ik deze site niet eerder heb gebruikt, maar wat beschreven is klopt. Het maken van een afspraak weet ik niet, ben ik niet aan toe gekomen. Ik kreeg argwaan toe de gebruikelijke smoezen kwamen dat men eerst via deze site verder wilde gaan. Maar het moet gezegd, ze reageren wel inhoudelijk als is het niet volledig. Peter.
Gepost op: 24-09-2010

lonepeter


Berichten: 2
Vergat ik nog te zeggen. Na aanmelding krijg ik emails inclusief virussen toegezonden. Mijn server heeft daar geen moeite mee, maar het is wel opmerkelijk. Dit is dus een echte schurken site.
Gepost op: 24-09-2010

lonelyman


Berichten: 2
Hallo allemaal, Ik heb nu 2 wkn lang een profiel staan op www.mijnsexprofiel.nl. Heb contact met 7 vrouwen tot nu toe en in totaal 50 berichtjes gestuurd en ook weer ontvangen. Zonder enig resultaat. Heb tot nu toe nog geen enkel E-mail adress of MSN contact gekregen. Er zijn al 2 afspraken afgezegd. Zelfs één omdat haar zus is overleden !?! Maar ze is wel continu online en stuurt nog steeds berichtjes. Raar maar waar als je in de rouw bent zou ik niet achter de pc hangen. MSN of bellen doen ze niet. Begrijp niet waarom want dat is gratis. Dus 7 vrouwen, 7 fakers in dienst van de site? Dat zou 100% fake zijn. Verbaasd Verbaasd
Gepost op: 03-10-2010

Frank336


Berichten: 1
Ik voor mij geldt hetzelfde, Ik heb met een aantal dames contact gehad, maar tot een echte afsrpaak komt het niet, het enige wat ze willen is dat je nieuwe sexcredits koopt, die heb je nodig om berichtjes te versturen. En zoals al snel blijkt ook om berichtjes te lezen. ik heb hierover een mail gestuurd naar de site via contact, maar hierover nooit een antwoord ontvangen. het staat namelijk niet duidelijk in de voorwaarden dat dit ook credits kost. Met andere woorden, TRAP ER NIET IN. deze site is FAKE.
Gepost op: 11-10-2010

kneehigh


Berichten: 1
Ik kreeg een email van sexprofiel om een partner te vinden. Via Google vond ik niet alleen het Sexprofiel maar ook de Fakerslijst, zodoende "Inge" (24) uit Gelderland, die mij via de mail uitnodigde, uit haar tent gelokt. Had MSN en Skype, maar meldde zich alleen via de betaalde berichtenservice. Heeft me enkele berichten gekost, maar "Inge" ging nergens serieus op in. Ik voel me belazerd, maar was gewaarschuwd dankzij uw website!!
Gepost op: 15-10-2010

WideHorizon


Berichten: 1
Aangezien peter de enige is die op dit en een ander topic over dezelfde site positief reageert, heb ik het vermoeden dat hij achter deze boevensite zit. Kunnen jullie hem traceren?
Gepost op: 14-11-2010

Ronnie


Berichten: 2
Zoals in de voorwaarden staat beschreven, de site is vooral gericht er vermaak en heeft niet de intentie echte contacten tot stand te brengen. [p][/p] Tevens plaatsen ze zelf profielen waarop je kan reageren. [p][/p] --voorwaarden artikel 6 --- [p][/p] De Website is gecreëerd met het oog op louter entertainment. Wij hebben niet de betrachting om concrete afspraken tot stand te brengen tussen personen actief op de Website. Elke afspraak of gesprek dat op de Website tot stand komt valt onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de gebruikers van de Website. [p][/p] Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om bepaalde gesprekken tussen profielen op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. [p][/p] Zie http://www.mijnsexprofiel.nl/algemenevoorwaarden.html [p][/p] Ze zijn nep en geven het toe in de voorwaarden.
Gepost op: 21-11-2010

peter


Berichten: 14
Hee WideHorizon, ga jij ff lekker met jezelf bemoeien. Ik werk voor niemand anders dan mijn baas en dat heeft geen zak te maken met welke site dan ook. of moet ik hier komen liegen en meehuilen met de rest? Ik heb er een leuke meid ontmoet...is dat nou echt zo moeilijk om te geloven?
Gepost op: 11-12-2010

Dennisleuk4u


Berichten: 1
Ik begin ook tot de conxlusie te komen dat de site fake is. Ik heb mezelf van te voren een limiet opgegeven van wat de berichten totaal mogen kosten. Voordeel van de twijfel Zoals al gemeld alle vrouwen die reageren geven niet thuis als je verder contact per email wil of MSN. Alles lijkt er op gericht dat men er op uit is om aleen maar berichten via de site te genereren (die geld kosten Tong). Ik zou zeggen .... zegt het voort
Gepost op: 14-12-2010

Thiezzz


Berichten: 2
Allemaal fakers!! Paar keer geprobeerd, maar het gaat de dames (heren Droevig) achter de profielen er alleen maar om dat je zo lang mogelijk daar blijft mailen. Zijn er meer manieren om dit openbaar te maken? Ben het helemaal zat met zulke lui.
Gepost op: 22-12-2010

peepmans


Berichten: 1
ja helemaal mee eens,het is ook pecies hetzelfde van opzet en het zijn gewoon 10 mannen met veel exen en pornoblaadjes waar ze fotoos uit knippen leuk verhaaltje erbij geheel in eigen beheer.
Gepost op: 05-02-2011

Diederick


Berichten: 1
Ik heb me net uit geschreven van deze site. Het is toch geen toeval verschillende mensen de zelfde mening hebben en de zelfde antwoorden geven. Ze schrijven dat gene wat wil lezen. En zo gaat het maar door en door. En als member moet je steeds punten kopen om berichten te lezen en te schrijven. Daar is het hun om te doen, mensen aan het lijntje houden zodat men blijft betalen. Het komt nooit tot een date. Terwijl ze zelf, zo genaamd, tegen fakers zijn.
Gepost op: 12-02-2011

Johan001


Berichten: 1
Ik ben ook 2 maanden bezig geweest om enige interesse van de dames te verkrijgen. Maar ondanks veel inzet (!) en geld (!) van deze zijde, krijg je heel veel onzin-vragen terug en weinig wol (geen enkele toezegging op een dinner-date of een bakkie koffie in een openbare gelegenheid. Hoe netjes wil je zijn op een dergelijke site. Concrete vragen worden niet beantwoord of omzeild; als je erg concreet wordt, antwoord ze gewoon niet meer. En iedere keer krijg je een nieuwe dame, die schijnbaar interesse toont (am ersten), maar daarna heel erg in eindeloos mailverkeer duikgedrag vertoont.
Gepost op: 27-02-2011

john46


Berichten: 1
Tja, we weten het diep van binnen allemaal wel. Ik heb de gok gewaagd en op wat profielen gereageerd. Wel van tevoren een limiet voor mezelf ingesteld van een tientje of zo. Ik vergelijk het maar met een loterij. Levert zelden wat op,maar soms heb je mazzel,nietwaar.... Maar ik ben al vrij snel tot de conclusie gekomen dat je geen steek verder komt. Op (vriendelijke) vragen over mailcontact werd vaak niet eens ingegaan. 1 keer kreeg ik de reactie dat zij bepaalde hoe het contact zou verlopen en niet ik. Sneller kan je niet van me afkomen hahaha. Ach, ik weet het nu wel(en wist het eigenlijk al) Heb het geprobeerd, jammer van het tientje, maar ze krijgen van mij geen cent meer.
Gepost op: 02-03-2011
Eerste
Vorige
Pagina: 1/2
Ga naar pagina:
Wilt u een topic plaatsen? Log dan in of meld u gratis aan.