INLOGGEN OP HET FORUM
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist? Of wachtwoord vergeten?
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en klik op `inloggen`
Auteur
Topic: Bestaat er wel een eerlijke dating site of programma

Phil


Berichten: 3
Het lijkt er sterk op dat alle dating sites uit zijn op geld en dat je nooit zult daten ? Is er iemand die wel een goede ervaring heeft op dating vlak ? Moet er altijd betaald worden voor een echte date ?
Gepost op: 08-09-2010

fred


Berichten: 3
Er bestaat inderdaad wel een datingsite die niet uit is op geld namelijk yourdreamdate.nl Hier is alles gratis en je kunt ook gratis berichtjes versturen naar andere profielen zoveel als je wilt. Het is wel een kleine datingsite. maar ja, het kost niets dus je kan ook niets verliezen.
Gepost op: 24-09-2010

lonelyman


Berichten: 2
ff iets over de site youdreamdate.nl: als je daar wilt sexdaten wordt je doorgelinkt naar www.sexcontactgids.com. Die site heeft ook niet bepaald een goede reputatie!
Gepost op: 03-10-2010

MijnSexMatch


Berichten: 1
MijnSexMatch.com is gratis, je kan voor wat extra opties betalen maar hoeft dus niet perse om te kunnen daten! Site is nu nog heel klein en onbekend maar kan heel groot worden...
Gepost op: 08-01-2011

Corollarijder


Berichten: 2
Is yourdreamdate.nl de enigste betrouwbare datesite ? Groetjes Bjorn
Gepost op: 13-01-2011

Demian


Berichten: 1
Ben op sexdatingholland.nl wel leuke dames tegengekomen Knipoog
Gepost op: 24-03-2011

lover


Berichten: 1
kent er iemand de site www.4jumpy.com voor te daten , er zijn ook escort's. weet niet of de site echt is of niet. heeft iemand al ervaringen met die site of een idee waar ik zou kunnen kijken of die site echt is of niet?
Gepost op: 14-04-2011

WieWatWaar


Berichten: 2
4jumpy.com is van dezelfde boevenbende als erotendo.com daar is het hele internet al van volgeschreven dus denk nu tijd voor een nieuw project
Gepost op: 16-05-2011

behappykoppel


Berichten: 3
www.afspraakjes.com is een gekende fakerwebsite
Gepost op: 17-05-2011

Ronny1961


Berichten: 3
Over sexcontactgids.nl: Heb me een aantal inbelminuten gekocht. HEEL sterke aanwijzingen dat een groot aantal profielen nep zijn. Bijvoorbeeld: "Belgische" profielen reageren in duidelijk Nederlandse taal, ze willen enkel via het betalende forum blijven reageren "dat is wel zo handig", zeggen dat ze super geil zijn maar vertellen geen grammetje over zichzelf of wat ze zoeken... Afwachten of er ook "echte" vrouwen achter deze profielen zitten.
Gepost op: 13-06-2011

verwijderd account


Berichten: 15
op sexdatingholland.nl moet je ook betalen om berichten te versturen. dus ik kan niet zeggen of die wel betrouwbaar is
Gepost op: 08-08-2011

Thalys


Berichten: 5
www.hotties.nl is ook al zo'n fake site. je krijgt daar nooit een date, omdat zogenaamd je geen e-mail adres o telefoon nummer in je berichtjes kwijt kan. men zegt dan, dat ze alleen maar sterretjes zien. En als zij dan zogenaamd hun nummer of adres doorgeven, zie jij oook alleen maar sterretjes. Maar die tikken ze gewoon zelf in. En als ze zogenaamd een foto van hun sturen, zie jij die ook niet (leeg vakje met een kruisje). Het zijn allemaal operators achter een toetesenbord, die jou berichtjes sturen, en die jij alleen kan beantwoorden, nadat je betald heb. Trouwens ook opvallend. Ze nemen zelf nooit het intiatief om jou te beantwoorden. Alleen als jij ze een berichtje stuur, krijg je een antwoord. maar antwoordt jij niet meer, dan komt er niks meer terug.
Gepost op: 19-08-2011

fats47


Berichten: 2
sorry maar wat er verteld wordt over afspraakjes.com is niet helemaal correct hoor. ik weet niet wat de rubriek sexdating betreft, maar in de rubriek escorts staan aleen dames die echt afspraken maken, uiteraard mits betaling en correct hun afspraken nakomen
Gepost op: 08-09-2011

Tommy302


Berichten: 2
Hoi mede daters, staat er nou echt nooit eens iemand op en zet een oprechte betrouwbare in elkaar !? dat verbaast me mateloos kan ik jullie vertellen. Ik heb het er wel eens over met een Collega om het ZELF gewoon maar tedoen !! De Geile singles van Nederland verdienen vééél beter ! >Droevig
Gepost op: 22-09-2011

Tommy302


Berichten: 2
Op xxxcontacten.nl heb ik nog de beste ervaringen, staat ook bol van de fake profielen (vrouwen prominent met hun gezicht op de foto is zijn zoiezo verdacht),maar je registreert je gratis en kan zelfs ongeregistreerd berichten sturen naar de Dames(vrij uniek. je krijgt 9 van de 10 keer wel een betaalde SMS getinte antwoord, waar je uiteraard NOOIT op in moet gaan, maar soms is het wel RAAK ! En als je kosteloos een Profiel aanmaakt kunnen Hitsige surfende Dames kosteloos met JOU in contact komen.. Maar het blijft allemaal een beetje waardeloos natuurlijk.
Gepost op: 22-09-2011

tim


Berichten: 1
hee Tommy302 ik weet dat ik een beetje laat reageer. maar ik heb dat idee ook. ben je al begonnen ?
Gepost op: 27-02-2012
Wilt u een topic plaatsen? Log dan in of meld u gratis aan.