oudforum
Berichten: 2280 Ik had 3 jaar geleden eens contact gehad met dame die lesbische is,maar ik kwam snel erachter dat haar oude nickname overal stond ingeschreven als lid bij hyves en netlog dg2 hi5 enz
Het is niet normaal van die persoon, dat zoveel meiden lokt en geen mannen yoegangbaar in haar profiel. Deze persoon zet de mannen in de bloklist.
persoon heet karina van doorn en hyves. http://supermooi_meisje80.hyves.nl
Ze doet heel erg amicaal over en wil iedereen in contact komen.
Heel veel dingen kloppen gewoon niet..
Wat vinden jullie ervan? Dat hoor ik het graag van jullie..
Gepost op: 03-09-2009
antifakermar
Berichten: 1 Ik kan je heel veel erover vertellen. Ik heb zelfs de ip-adress van faker karina van doorn.
Hij heeft zelfs 7 verschillende msnen adressen met allen hebben de dezelfde ip-adress. Plus de feit ze heeft weer de nieuwe hyves en nog spookaacount karin egger is dezelfde persoon zit achter het pc. 2e spookaccount van de faker op hyves is http://mooierd102.hyves.nl
Je kunt meer informatie lezen bij http://real-anti-fakers.hyves.nl en daar kan u met mij contact opnemen.
Grt antifakermar
Gepost op: 15-06-2010
indy
Berichten: 1 hoe kom ik er achter of het een echte faker is.ik denk namelijk dat het 1 persoon is die hier iemand zwart maakt.
Gepost op: 16-04-2011
Wilt u een topic plaatsen?
Log dan in of
meld u gratis aan.